top of page
IMG_1413.jpg

Nyheter

Anmäl dig till höstens digitala sessions!

Under 4 tisdagskvällar i rad i november och december kör vi en djupdykning i olika yrken inom snö- och lavinbranschen.


  • Vecka 46 – Skidpatrull/pistör. Jenny Hofvander (skidpatrullör och ambulanssjuksköterska) och Malin Hagberg (året-runt skidpatrullör i Tänndalen)

  • Vecka 47 – Bergsguide och fjällförare/fjälledare – Sara Widell (SBO/IFMGA bergsguide) och Elin Strannegård (sportchef och guide på STF Storulvån)

  • Vecka 48 – Fjällräddningen och hundförare. Merja Bergwall (fjällräddare), Jenny Råghall (alpin fjällräddare) och Matilda Häggroth (hundförare)

  • Vecka 49 – Lavintekniker/lavinprognoser och lavininstruktör. Karin Trolin och Jenny Råghall jobbar båda med samtliga kategorier och håller alla nivåer av lavinkurser i Sverige

Upplägget passar både dig som är intresserad av att börja jobba med yrket, samt dig som redan jobbar och vill utbyta erfarenheter och tankar. Det kommer även finnas gott om tid att diskutera och ställa frågor!


För att få vara med på föredragen behöver du vara medlem (och därmed kvinna eller ickebinär). Så antingen ser du det som att du betalar för att bli medlem och sessions är gratis, eller som att sessions kostar 150 kr och du blir medlem på köpet. Som medlem kommer du även få tillgång till fler grymma event under höst och vinter - håll ögonen öppna!


Medlem blir du här på hemsidan!


Anmälningslänk till sessions https://forms.gle/kdYnv5MqCdGadbrq6


Comments


bottom of page